Een ogenblik geduld a.u.b.

Rapporten

 • Staat van de Regio 2022

  De Staat van de Regio brengt de stand van zaken in de regio in beeld op een aantal maatschappelijke en economische opgaven waar overheden, bedrijven en kennisinstellingen in de regio gezamenlijk aan werken, zoals een vitale leefomgeving, duurzame bereikbaarheid, aantrekkelijk vestigingsklimaat, behoud van talent en het ontwikkelen van slimme en duurzame voedselketens. De Staat van de Regio Noordoost-Brabant is een initiatief van RNOB en AgriFood Capital. De gegevens voor deze monitor worden verzameld en elke twee jaar geactualiseerd door de afdeling Onderzoek & Statistiek.

  / Algemeen / 156 kB

 • Stadsmonitor 2022

  In de stadsmonitor 2022 wordt een overzicht gegeven van de staat van ‘s-Hertogenbosch: hoe gaat het met de stad en haar inwoners? De zestien thema’s die daarbij de revue passeren zijn niet toevallig gekozen. Leidraad voor de stadsmonitor is de programmabegroting 2022.

  / Algemeen / 761 kB

 • Stadsmonitor 2021

  In de stadsmonitor 2021 wordt een overzicht gegeven van de staat van ‘s-Hertogenbosch: hoe gaat het met de stad en haar inwoners? De zestien thema’s die daarbij de revue passeren zijn niet toevallig gekozen. Leidraad voor de stadsmonitor is de programmabegroting 2021.

  / Algemeen / 0 kB

 • Kerncijfers 2018-2019

  Kerncijfers 2019 bevat de belangrijkste algemene statistische gegevens over 's-Hertogenbosch.

  / Algemeen / 3559 kB

 • 's-Hertogenbosch in de rij 2018

  In deze publicatie wordt ’s-Hertogenbosch vergeleken met andere gemeenten met meer dan 100.000 inwoners.

  / Algemeen / 888 kB

 • Jaarboek 2018

  De afdeling Onderzoek en Statistiek brengt jaarlijks het Statistisch Jaarboek uit rond een reeks van thema's. Tal van algemene gegevens over Bevolking en bestuur, Openbare orde, Verkeer, Economische zaken, Onderwijs, Cultuur en recreatie, Sociale voorzieningen en maatschappelijke dienstverlening, Volksgezondheid en milieu, Ruimtelijke ordening en huisvesting zijn hierin snel en overzichtelijk te vinden.

  / Algemeen / 5371 kB

 • Kerncijfers 2018

  In een overzicht worden de meest gevraagde cijfers van 's-Hertogenbosch gepresenteerd.

  / Algemeen / 2761 kB